4x trendy eetkamerstoelen volgens de laatste woontrends!

4x trendy eetkamerstoelen volgens de laatste woontrends!

Eetkamerstoelen zijn er in alle soorten maten. En of je nu kiest voor een comfortabel meubel of voor de ‘lust voor het oog’-variant, de eetkamerstoel is een must voor je woonkamer. Interieurspecialist Eijerkamp zet de 4 trends van dit moment voor je op een rijtje. 

Velvet eetkamerstoelen

Een trend die al even in ons midden is, maar zeker niet snel verveelt: de velvet eetkamerstoel. Door de aaibare velours stof krijgt de stoel een warme, luxe uitstraling. Door met verschillende kleuren te werken creëer je een vrolijk geheel. Door het materiaal ook in accessoires terug te laten komen, zoals sierkussens, maak je het interieur compleet.

Teddy eetkamerstoelen

Kan jouw woonkamer wel een leuke twist gebruiken? Met een teddy stof geef je de eetkamerstoel een speelse look. Doordat het meubel comfortabel oogt, nodigt het uit om er de hele avond in na te tafelen. Door met contrasterende, luchtige materialen te werken in de overige meubelen geeft dit een stoere uitstraling. Denk hierbij aan rotan en linnen. Ontvang je graag advies over het combineren van verschillende stoffen en materialen? Ga eens langs bij de woonwinkels van Eijerkamp in Veenendaal en Zutphen. 

Bouclé eetkamerstoelen

Een unieke stof om de eetkamerstoel mee te bekleden: bouclé! De stof heeft een prachtig 3D-effect, waardoor het veel diepte creëert op het meubel. De stof is met veel verschillende materialen te combineren, waardoor het gemakkelijk is deze toe te voegen aan het interieur. Door daarnaast te kiezen voor een eetkamerstoel met ronde vormen creëer je al snel een intieme en uitnodigde eethoek.

Leren eetkamerstoelen

Een tijdloos meubel is de leren eetkamerstoel. En naast dat het een praktische overweging kan zijn, is het ook zeer stijlvol. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden: kies je voor open of afgedekt leder? Of ga je voor de kunstvariant? Ook de kleur van het leder is hierbij niet onbelangrijk. Wil je een speelse variatie toevoegen in de woning? Kies dan voor een eetkamerstoel waarop je twee verschillende materialen combineert. Door de binnenzijde met leer te bekleden en de buitenzijde met stof, creëer je een stoere uitstraling. 

 | Eijerkamp

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.