PLUS Beuzel geeft met unieke spaaractie verenigingsleven steuntje in de rug

PLUS Beuzel geeft met unieke spaaractie verenigingsleven steuntje in de rug

PLUS staat midden in de maatschappij. Niet voor niets is PLUS al 7 jaar de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Na een jaar vol beperkingen organiseren verschillende PLUS Supermarkten, waaronder PLUS Beuzel, dit najaar een unieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven een steuntje in de rug geven. Na de zomer kunnen klanten van PLUS Beuzel euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen!

Samen voor uw vereniging
U begrijpt: deze actie kan ook de kas van uw Club, Vereniging spekken. En het mooie is dat u zelf bepaalt waaraan u het bedrag besteedt! Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die uw club of vereniging een warm hart toedraagt kan bij PLUS Beuzel sparen. Hoe meer mensen u weet te activeren, des te hoger het sponsorbedrag voor uw club of vereniging!

Verenigingen kunnen zich deze maand aanmelden bij de supermarkt. In september gaat de spaaractie dan van start. Klanten kunnen vouchers sparen en die doneren aan een vereniging naar keuze. De vereniging met de meeste vouchers krijgt het meeste geld.

Aanmelden?
Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor eind juni aanmelden via [email protected].

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.