Verdachte brute steekpartij is 38-jarige Zutphenaar
De politie doet onderzoek.

Verdachte brute steekpartij is 38-jarige Zutphenaar

Woensdagavond zijn bij een steekincident aan de M.H. Trompstraat in Zutphen twee bewoners gewond geraakt. Een man van 38 uit Zutphen is in diezelfde woning aangehouden door de politie.

Iets na half 9 ’s avonds ontving de politie een melding van een mogelijk conflict in de woning. Bij aankomst troffen agenten de twee slachtoffers en een verdachte. De verdachte is direct aangehouden en aan beide gewonden, een man en een vrouw en beide bewoners van het huis, is eerste hulp verleend. Hierbij zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter ingezet. De twee slachtoffers zijn daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder onder de foto...

 | Harm Seubring / LGLD


De aangehouden verdachte is naar een arrestantencomplex overgebracht en zit nog vast. In de woning is door de politie uitgebreid sporenonderzoek verricht en ook later deze week gaat het onderzoek verder. Ook de toedracht van het incident wordt onderzocht. Wel is duidelijk dat er een band bestaat tussen de verdachte en beide slachtoffers. "Specifieker gaan we daar niet op in, omdat dit te herleidbaar zou zijn naar personen", legt een woordvoerder uit. 

Beelden van het incident...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.