Wij zoeken een stagiair! Kom jij onze redactie versterken?
Verslaggever en eindredacteur Jesse Sprikkelman.

Wij zoeken een stagiair! Kom jij onze redactie versterken?

Vanaf september is er weer een stageplek beschikbaar bij LokaalGelderland! De lokale journalistiek is een mooie plek om je te ontwikkelen in de mediawereld. Je krijgt de kans om te doen wat je leuk vind. Schrijf je graag interessante artikelen? Ga je graag met een camera op pad? Of duik je liever onze podcaststudio in? Je krijgt alle ruimte! 

Ben je flexibel en vind je het leuk om zelf verhalen te zoeken en te maken? Stuur dan je motivatiebrief naar Jesse Sprikkelman via [email protected]

Wie zijn wij?

LokaalGelderland is een multimediaal mediaplatform voor de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen. We brengen het nieuws doormiddel van tekst, video's en audio. Geregeld zijn we met onze cameraploeg te vinden op straat, bij evenementen of andere gebeurtenissen. Via LokaalGelderland TalkRadio zenden we 24/7 interessante content uit. In de gemeente Lochem wordt maandelijks onze krant LokaalLochem, waarin achtergrondverhalen staan, huis-aan-huis verspreid. 

Hoe ziet onze redactie eruit?

LokaalGelderland wordt gerund door een flexibel team onderleiding van mediaprofessionals Jesse Sprikkelman (ook werkzaam voor NPO Radio 2, Omroep Gelderland en voorheen NPO Radio 1) en Jelle Seubring (ook werkzaam voor NPO Radio 1, Omroep Gelderland en als mediadocent op Rijn IJssel). Jesse Sprikkelman en Harm Seubring zijn vaste verslaggevers voor LokaalGelderland en staan geregeld voor de camera. Ron Selles hoor je veel op LokaalGelderland TalkRadio, hij voert interessante gesprekken voor zijn podcast. Ook werken we veel samen met het team van Fulltime Media, zij brengen ons maandblad LokaalLochem uit. 

Wat leer je bij LokaalGelderland?

  • Onderwerpen bedenken en verhalen maken. 
  • Schrijven voor de krant LokaalLochem. 
  • Redactie voeren voor achtergrondverhalen
  • Videoreportages maken voor of achter de camera. 
  • Hoe je lokale journalistiek proffesioneel aanpakt. 

Wat bieden we je? 

  • Een omgeving waarin je je creativiteit los kan laten.  
  • Een platform waar je verhalen vele duizenden keren gezien worden. 
  • De kans om content te maken op bijzondere plekken (zoals festivals).
  • Vrijheid: je hoeft echt niet elke dag op kantoor te zitten. De beste verhalen vind je namelijk buiten de deur!
  • Een vrijdagmiddagborrel (die ook op maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag kan zijn).

Ben je flexibel en vind je het leuk om zelf verhalen te zoeken en te maken? Stuur dan je motivatiebrief naar Jesse Sprikkelman via [email protected]

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.