VVV Lochem zoekt schatten

VVV Lochem zoekt schatten

Lochem heeft vanaf april een nieuw, sprankelend VVV Inspiratiepunt in het Oude Stadhuis op Markt 2. In samenwerking met Achterhoek en Gemeente Lochem wordt de huidige VVV gemoderniseerd. De inrichting wordt aangepast en de informatie wordt op een andere wijze gepresenteerd. Met deze verbouwing treedt Lochem in de voetsporen van de reeds geopende Inspiratiepunten in Winterswijk, Zutphen en Ulft. Vanaf januari wordt er al hard gewerkt aan de verbouwing! 

Voor dit nieuwe VVV Inspiratiepunt zijn ze op zoek naar vrijwilligers die Lochem op de toeristische kaart willen zetten. 

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger help je 2 à 4 keer per maand een dag of een dagdeel mee in het Inspiratiepunt om de toerist de weg te wijzen, toeristische tips te geven en Lochemse artikelen te verkopen.

Daarnaast help je met het ontwikkelen van leuke Lochemse uitstapjes. Samen met de rest van het team test je deze uitstapjes uit en zorgt ervoor dat er leuke routes van worden gemaakt. Je wordt hierbij ondersteund. 

Je maakt deel uit van het toeristische team van de gemeente Lochem. Dat houdt in dat je samen met de rest van het team meedenkt over verbeteringen en zichtbaarheid. 

Er is ook ruimte om je te ontwikkelen, er worden met regelmaat workshops georganiseerd en interessante uitjes om onze kennis up-to-date te houden. 

Iets voor jou?

Mail naar [email protected] of bel op tel. 0573- 25 18 98.  

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.