ActieLokaal gelanceerd voor Lochemse ondernemers

ActieLokaal gelanceerd voor Lochemse ondernemers

Via ActieLokaal.nl kan de klant nu online profiteren van verschillende acties van lokale ondernemers.

Normaliter verscheen er de bekende huis aan huis flyer met de acties van de lokale ondernemers. Gezien de huidige situatie bleek dit helaas niet mogelijk, maar is het belangrijker dan ooit voor ondernemers om de klanten aan zich te binden. Om die reden heeft ActieLokaal haar onlineplatform uitgebreid. De klant kan hier overzichtelijk de lokale ondernemers vinden per gemeente, hun acties, bezorg of afhaal mogelijkheden en ook direct de gewenste actie bestellen.

Zo is er één overzichtelijk platform waar de klant nog steeds bij zijn of haar lokale winkelier van de acties kan genieten, net even anders maar toch met contact en lokaal.

Ondersteunen

Juist in deze tijd moeten we natuurlijk de lokale ondernemers zoveel mogelijk ondersteunen zodat er straks geen leeg winkelcentra is, de sponsoren van onze (sport)club drastisch afnemen en het lokale centrum ook uitnodigend blijft! Veel activiteiten of evenementen worden immers ook gerealiseerd door deze lokale winkeliers.



Om de ondernemers een extra steuntje in de rug te geven, biedt ActieLokaal haar online diensten nu tijdelijke kosteloos aan. Ondernemers kunnen zich aanmelden via de Facebook pagina. ActieLokaal geeft aan dat al menig ondernemer zich heeft aangesloten en dat sinds de lanchering dagelijks bestellingen binnen komen.

Vergeet jouw lokale ondernemers niet en koop via ActieLokaal!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.