Mysterie! Wie verstuurt deze brieven?

Mysterie! Wie verstuurt deze brieven?

Eens in de zoveel tijd valt er op een deurmat in Lochem een nogal opvallende brief. Hij is geschreven door een meisje en gericht aan een Opa en Oma. Echter wonen die Opa en Oma hier helemaal niet (meer).

Christine Baltus was op zoek naar degene die de brieven verstuurt naar de woning aan de Barchemseweg, zij en haar moeder sinds drie jaar woont. "Wij ontvangen met enige regelmaat zo'n brief", legt ze uit. "Ook de vorige bewoners en de buren weten niet wie deze grootouders kunnen zijn." Na een oproep op deze nieuwswebsite heeft ze al snel de schrijver van de brieven ontvangen. 

De brieven komen van een jong meisje. "Ze benoemd specifiek een oom in de brief. Opa heeft klusprojecten en oma maakt kunstwerken." De brieven lijken bewust 'oud' te zijn gemaakt. "Ik denk dat de zender creatief is geweest met het briefpapier. Ziet eruit alsof het met een kaars of iets dergelijks is gedaan."

Schrijfster gevonden

Na een oproep op deze nieuwswebsite heeft ze de schrijfster van de brief gevonden. "Ze zijn van mij, maar komen klaarblijkelijk bij het verkeerde adres aan", laat het meisje weten. Wil jij ook een oproep voor iets plaatsen? Laat het weten via [email protected].

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.