Drugslab, grote brand en dodelijk incident: opvallend druk etmaal voor hulpverleners

Drugslab, grote brand en dodelijk incident: opvallend druk etmaal voor hulpverleners

Het was een drukke 36 uur voor hulpdiensten uit de regio. Ze kregen namelijk te maken met drie grote incidenten. Van een drugslab gingen ze naar een grote brand en daarna nog een dodelijk bedrijfsongeval. We zetten alles even op een rij voor je.

Lees verder onder de podcast...

Zondagavond viel het arrestatieteam een boerenschuur binnen in Baak, aan de Dollemansstraat. Het lab was nog niet in werking maar in aanbouw.
Maandag ging het onderzoek nog verder, wat betekende dat er zwaar bewapende agenten voor de schuur stonden. Een 49-jarige man uit Baak en een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden.
De politie startten een onderzoek nadat zij een tip hadden gekregen.

Lees verder onder de video...

Ook maandagnacht moesten hulpverleners weer aan de bak. Toen brak er een brand uit aan de Molenweg in Gorssel. Een vrijstaande woning werd door een vlammenzee verwoest. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand. en uiteindelijk naar grote brand. Het huis moet als verloren beschouwd worden.

Lees verder onder de video...

Het was een kort nachtje voor hulpverleners, en ook voor de pers. Want dinsdagochtend gebeurde er een verschrikkelijk incident op Het Glacis, een nieuwe straat bij de Bolwerksweg in de wijk Noorderhaven. Een man viel hier van vier hoog naar beneden en overleefde de klap niet. Het incident wordt gezien als een bedrijfsongeval. De politie en de arbeidsinspectie doen nog onderzoek naar wat er heeft kunnen gebeuren.

Lees verder onder de video...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.