Het Schwarzwald Rijssen: dé vrijgezellenfeest locatie

Het Schwarzwald Rijssen: dé vrijgezellenfeest locatie

Offroad buggy rijden, uitdagende escaperooms, quad rijden, scooter rijden. Zomaar enkele activiteiten van het grote aanbod wat Het Schwarzwald te bieden heeft. 
Heeft u altijd al eens op een crossbaan in een 4x4 terrein auto willen rijden met uitdagende springbulten, modderpoelen en bochten. Beleef’t bij Het Schwarzwald!

E-Chopper tour (nieuw)


Geniet van de prachtige omgeving van het Hollandse Schwarzwald op de stoere E-Chopper.
De snelheid van een E-chopper is begrensd op 25 km per uur. Dit betekent dat je geen helm hoeft te dragen en dat een bromfietsrijbewijs al voldoende is om op dit coole choppertje te mogen rijden.
Je krijgt een superhandige routebeschrijving met daarin duidelijke aanwijzingen over de richting die je moet rijden. Wat zul je genieten van deze spraakmakende activiteit! 
Een E-chopper tour kun je los boeken, maar is ook zeer gewild in onze all-in vrijgezellenfeest arrangementen. Deze arrangementen zijn Corona proof en voor extra veiligheid bieden wij indien gewenst gratis mondkapjes aan.

Voor meer informatie of het reserveren van een gaaf vrijgezellenfeest voor 2021 zie de volgende link: https://www.hetschwarzwald.nl/vrijgezellenfeest/



Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.