Alweer ongeluk op berucht kruispunt N346, omwonenden zijn er klaar mee

Alweer ongeluk op berucht kruispunt N346, omwonenden zijn er klaar mee

Er is een ongeluk gebeurd op de kruising van de Almenseweg met de N346. Dat gebeurde vrijdagochtend in de spits. Het kruispunt staat te boek als 'berucht' doordat het er vaak misgaat.

Lees verder onder de video...

Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Eén daarvan kwam uit de richting van Almen en wilde de provinciale weg oprijden of oversteken. Door een voorrangsfout ging het mis. 

'Gaat vaker fout'

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Eén van de bestuurders is voor controle met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De auto's raakten zwaar beschadigd.

Buurtbewoners klagen al langere tijd over de gevaarlijke situatie, maar volgens de provincie is de weg veilig genoeg. "Het is hier regelmatig raak. Het wordt tijd dat hier een rotonde komt, in plaats van het levens gevaarlijke kruispunt", legt buurtbewoner Ronald Noach uit.

 Hij denkt dat het komt "omdat ze een verkeerde constructie gemaakt hebben met het verbeteren van het kruispunt." Het gaat er vaak fout, zelfs vorige week zaterdag nog. "En gebeuren ook vaak bijna-ongelukken", aldus de buurtbewoner. 

 | Harm Seubring / LGLD

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.