Directie Willemsen- de Koning niet blij met aso parkerende chauffeurs

Directie Willemsen- de Koning niet blij met aso parkerende chauffeurs

De directie van vervoersbedrijf Willemsen- de Koning is niet blij met de laksheid van een aantal chauffeurs die in Zutphen rijden. Bij scholen aan de Henri Dunantweg wordt het stopverbod totaal genegeerd.

Bij de scholen is een gele lijn, waar dus niet gestopt of geparkeerd mag worden. Toch doen ouders het ten overvloede en ook chauffeurs van het vervoersbedrijf denken boven de wet te staan. Wanneer ouders de chauffeurs daar op aanspreken krijgen ze een grote mond. Daar is directeur Gerhard Breedveld niet blij mee.

"Parkeren langs een gele lijn is uiteraard niet de bedoeling. Laat staan een grote mond hebben", aldus de directeur. "Wij hebben ondertussen de chauffeurs die daar rijden hierover geïnformeerd en zullen zodra we precies weten om wie het gaat met de chauffeur in gesprek gaan en hem na hoor en wederhoor hierop aanspreken."

'Laat het ons weten'

Breedveld benadrukt dat ouders wangedrag van chauffeurs het beste direct kunnen melden. "Voor de ouders en scholen hebben we een klachtenloket waar zij dit soort zaken en ook andere klachten kunnen aankaarten. Voor ons is het heel belangrijk dat iedereen hun klachten bij ons melden, zodat we altijd direct actie kunnen opnemen."

Eerder liet de gemeente al weten het bedrijf, wat verantwoordelijk is voor het leerlingenvervoer in Zutphen, op het matje te zullen roepen.

Beelden van de foutparkeerders...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.