Volgende week temperaturen richting de 30 graden in de regio

Volgende week temperaturen richting de 30 graden in de regio

Heb je je korte broek en teenslippers nog niet uit de kast gehaald? Dan is het volgende week echt het moment om dat te gaan doen. De temperatuur kan namelijk stijgen richting de 30 graden. 

De afgelopen dagen was het zomers in de regio. Dit zal het aankomende weekend nog zo blijven, met een temperatuur van gemiddeld 23 graden. Maandag zal het heel iets warmer worden en dinsdag en woensdag wordt het echt zomers. 

Dinsdag stijgt de temperatuur naar 28 graden, met mogelijk uitschieters richting de 30 of er overheen. Woensdag wordt het 29 of 30 graden. Beide dagen verlopen overwegend zonnig met af en toe een wolkje. 

Regen

Daarna is het ook voorbij met het mooie weer. Vanaf donderdag daalt de temperatuur tot onder de 24 graden met regen en onweer. Vanaf vrijdag zal de temperatuur niet meer boven de 20 graden uitkomen. Het zal dan tot verderop in de week die daarna komt blijven regen. 

Het lekkere weer zorgt voor vreugde bij zonaanbidders. Het is druk bij alle wateren in de regio. Echter zorgt het ook voor problemen: de droogte is niet goed voor de natuur en voor de landbouw. Het lijkt dat de zomer van 2020 opnieuw erg droog gaat worden. 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.