Zutphense voetbalclub Be Quick dreigt opgeheven te worden

Zutphense voetbalclub Be Quick dreigt opgeheven te worden

Het bestuur van de Zutphense voetbalvereniging Be Quick dreigt de vereniging op te heffen. De reden is een dringend tekort aan vrijwilligers. Als er voor de zomer gen nieuwe bestuurs- en commissieleden zich hebben aangemeld, is het voorbij met de club.

Het tekort aan vrijwilligers is al jaren een gespreksonderweg bij de club, maar nu begint de nood wel heel hoog te worden. "Binnen alle commissies en het bestuur zijn vacatures waardoor het steeds moeilijker wordt om zaken in goede banen te leiden", aldus het bestuur. "De groep mensen die zaken oppakt wordt steeds kleiner en moet daardoor steeds meer doen waardoor veel activiteiten onder druk staan en de kantine soms zelfs niet meer open kan."

Vrijwilligers

Binnenkort is er een bijeenkomst, waarbij het bestuur hoopt op aanmeldingen voor de vrijwillige functies. Maar als er voor de algemene ledenvergadering in de zomer niet genoeg aanmeldingen zijn om het bestuur en alle commissies aan te vullen, zit er voor het bestuur weinig anders op dan de stekker eruit te trekken. "Laten we samen de schouders eronder zetten, want zonder vrijwilligers géén Be Quick!"

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.