19-jarige Zutphenaar mishandeld in Deventer

19-jarige Zutphenaar mishandeld in Deventer

Een 19-jarige man uit Zutphen is afgelopen zaterdag mishandeld in Deventer. Dat gebeurde door twee nog onbekende mannen. De politie heeft nu een signalement verspreid van de daders en hoopt dat er getuigen zijn van de mishandeling.

Het slachtoffer werd geschopt en geslagen door de twee mannen. Dat gebeurde rond 06.15 uur in de ochtend. Een ambulance moest ter plaatse komen om de jongeman te verzorgen.

Advertentie

Oudere mannen

De politie heeft twee signalementen. Eén van de mannen is tussen de 50 en 60 jaar, heeft grijs haar en een gelijkgekleurd ringbaardje. Hij sprak volgens de politie gebrekkig Nederlands en droeg zwarte kleding.

De andere verdachte is Antilliaans en tussen de 30 en 40 jaar. Hij had eveneens een ringbaardje en had zwart haar. Hij droeg een spijkerbroek en een zwarte jas. Net als de andere verdachte sprak ook hij gebrekkig de Nederlandse taal.

Na de mishandeling zijn de twee gevlucht in de richting van de Pondsteeg. Of het een gerichte actie was is niet duidelijk. Hoe het nu met het slachtoffer gaat is niet bekend gemaakt. Getuigen van de mishandeling kunnen zich melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.