Geen Tinderperikelen: In Warnsveld kunnen senioren speeddaten

Geen Tinderperikelen: In Warnsveld kunnen senioren speeddaten

Een swipe naar links of een swipe naar rechts. Alleenstaande ouderen zullen er waarschijnlijk niet zo bevlogen mee zijn als de jeugd. Daarom kunnen ouderen binnenkort speeddaten in Warnsveld.

De bedoeling is om de alleenstaande senioren in contact te brengen met anderen. "Een speeddate is niet zo gebruikelijk in deze leeftijdsgroep", vertelt Getty Schepers van DatingOost, initiatiefnemer van de speeddates. "Toch is het een prettige manier om op een laagdrempelige wijze contact te leggen met andere alleenstaanden. Wellicht ontmoet je een nieuwe partner of een leuke vriend/vriendin."

Advertentie

'Weer gelukkig zijn'

De speeddatesessie vindt voor de derde keer plaats in De Pauw in de kern van Warnsveld. De vorige keer werd het al een succes, zeker voor één van de 'kandidaten'. Door de speeddate werd hij weer samengebracht. "Alleen had ik ook een heel goed leven en was blij met mijn 3 zoons en de kleinkinderen, maar juist dat kleine stukje om weer gelukkig te zijn was er niet meer." schreef hij aan de organisatie.

De deelnemers krijgen acht minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Daarna moeten ze doorschuiven naar de volgende tafel. Is het een match? Dan krijgen ze elkaars telefoonnummer. Wie weet volgt er dan meer. "Onder senioren is veel behoefte aan een fijne partner om weer gezellige dingen mee te doen, zoals heel simpel een fijn gesprek, samen koffie drinken, fietsen of samen wandelen", aldus de organisator.

Aanmelden voor de speeddatesessie op 9 februari is wel verplicht en kan bij de organisatie.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.